888sport

Spiludbud

888sport er en af de relativt nyeste bookmakere på det danske marked efter flere års fravær. Denne bookmaker tilbyder som mange andre et stort udvalg af væddemål, når det kommer til de allerstørste ligaer rundt omkring i verden. Dette inkluderer eksempelvis europæisk fodbold som Premier League eller den spanske La Liga.

Fodbold er en af de helt store trækplastre på 888sports bettingplatform, men du finder dog også et fint udbud af andre sportsgrene som tennis og håndbold. Udbuddet af spil minder i det store hele om en lang række andre udbyderes ditto, hvorfor du højst sandsynligt vil finde en del ligheder ift. odds og vilkår. Dette betyder ligeledes, at du med 888sport i langt de fleste tilfælde kan finde et spil, hvis det udbydes andre steder.

Ind- og udbetalinger

På 888sport kan du anvende de mest almindelige former for betaling såsom kreditkort eller eWallets. Af eWallets kan nævnes PayPal og Neteller.

Når du laver en indbetaling, skal du være opmærksom på, at den metode du benytter til at indbetale, også skal benyttes til udbetaling. Dette vil omvendt sige, at hvis du har indbetalt via netbank, vil du ikke kunne lave en udbetaling til din PayPal-konto.

Livebetting

Når det kommer til livebetting, er 888sport helt fremme i skoene. Der køres som regel diverse livespil døgnet rundt, så både natteravne og almindelige mennesker kan spille på livekampe og sport. Generelt matcher 888sport det udbud, som der findes hos de fleste andre bookmakere. Vær opmærksom på, at 888sport dog ikke tilbyder livestreaming af kampe, hvilket naturligvis trækker en smule ned.

Hvis du spiller live hos 888sport, vil du ofte have muligheden for at ”cashe in” på dit væddemål. Dette betyder, at du sælger dit odds før kampen er slut. Dette kan være fordelagtigt for dig, hvis du er usikker på, hvorvidt dit væddemål holder hele vejen til slutfløjtet. Du kan med denne mulighed sælge dit væddemål og beholde en del af gevinsten uden risikoen for at tabe det hele.

Indsatspolit

888sport fører en relativ ”gennemsnitlig” indsatspolitik, som på mange områder minder en del om andre bookmakeres politik. Du vil på nogle spil komme ud for, at der fastlægges begrænsninger på dit spil. Dette er typisk på spil, hvor der ikke er mange spillere og væddemål.

Der kan også være enkelt limits på hvor store indsatser, man må spille for i ét væddemål, men dette er generelt ikke noget problem.

Kundesupport

Har du spørgsmål, har du flere muligheder for at komme i kontakt med 888sport. Du kan blandt andet henvende dig via mail, telefon eller en online formular, som du udfylder. Alt sammen foregår naturligvis på dansk. Når 888sports kundeservice ”kun” får 3 stjerner ud af 5 mulige, skyldes det, at telefonernes åbningstid i vores optik er relativt skævt placerede.

Har du akut brug for hjælp, bør du ligeledes overveje at fravælge en mailkorrespondance, da svartiden her kan være for langsom i akutte tilfælde. Du har dog, som omtalt, mulighed for at henvende dig via telefon inden for åbningstiderne, som i hverdagene er fra kl. 10-22 og lørdag/søndag fra kl. 10-18

Samlet vurdering

888sport er samlet set en habil bookmaker, som dog har nogle steder med plads til forbedringer. Spiludbuddet er forholdsvist stort, og mulighederne for livebetting er gode. Har du brug for et alternativ til Bet365 er 888sport et ganske udmærket bud.