Betfair

Spiludbud

Leder du efter et af markedets absolut største udbydere af spil, er Betfair et rigtig godt bud. Hvis der er interesse for en sportslig begivenhed, er der nærmest garanti for, at Betfair udbyder væddemål på den pågældende begivenhed. Du finder fx bets på alt fra håndbold til cykelløb. Du kan endda oddse på pokerturneringer.

Der er altså umiddelbart noget for enhver smag, og i tilfælde af at nok Betfair kunder viser interesse for en bestemt sportsgren eller kamp, vil der højst sandsynlig blive udbudt spil.

Ind- og udbetalinger

Betfair tilbyder samtlige anerkendte betalingsformer gebyrfrit. Som altid kan valutaforhold dog have betydning i sidste ende for det beløb, du ind- eller udbetaler.

Også hos Betfair gælder princippet om, at metoden, som er anvendt til indbetaling, skal benyttes til udbetaling. Dette skal du være opmærksom på, hvis du ønsker at få udbetalt dine gevinster til andre steder, end den metode du har valgt til at indbetale med.

Livebetting

I forhold til livebetting er Betfair rigtig fint med. Der udbydes et stort udvalg af livespil på især større sportsbegivenheder, hvor der er rig mulighed for at indgå væddemål efter kampstart.

Du skal dog være opmærksom på, at specialspil lukkes på en række kampe, så snart startfløjtet er lydt. Dette reducerer naturligvis dine muligheder for at spille live. Er du dog i stand til at leve med denne ulempe, er du sikret livebetting i førsteklasse.

Betfair er uden tvivl leverandør af markedets nok bedste odds, når det kommer til livebetting. Vil du sikre dig en god tilbagebetalingsprocent på dine liveodds, skal du altså kraftigt overveje at alliere dig med Betfair.

Indsatspolitik

Betfairs indsatspolitik hører til blandt de mest liberale på markedet for odds og væddemål. Så længe at der findes stor nok interesse for den kamp, du vil spille på, kan du stort set spille for så meget, som du kan tåle at tabe.

Ved små begivenheder eller sportsgrene kan manglende interesse fra andre spillere selvsagt betyde, at det ikke er muligt at smide større beløb. Spiller du derimod på store kampe i populære sportsgrene, bør du ikke løbe ind i begrænsninger.

Kundesupport

Du har mulighed for at komme i kontakt med en dansk supportmedarbejder i tidsrummet kl. 10.00-18.30. Betfair forsøger at besvare henvendelser på under 4 timer. Såfremt du ikke har fået svar, kan du altid kontakte den engelske support – dette skal dog foregå på engelsk. I ovenstående tidsrum har du ligeledes mulighed for dansk support via telefon.

Samlet vurdering

Betfair er en af de mest attraktive spilleplatforme, du kan finde på nettet. Vi anbefaler helt klart, at du tilføjer Betfair til din gruppe af faste bookmakere. Foruden en meget favorabel indsatspolitik er spiludbuddet enormt.

Indsatspolitikken i sig selv burde være nok til at overtale de fleste til at oprette en bruger hos Betfair. Oven i hatten får du tilmed nogle af markedets nok stærkeste odds, når det kommer til livebetting. Du kommer med andre ord aldrig til at kede dig som kunde hos Betfair.