Betsafe

Spiludbud

Betsafe formår at levere et bredt udvalg af alverdens forskellige sportsgrene, som inkluderer fodbold, basketball og tennis. Samtlige større ligaer i Europa og udlandet er repræsenteret, så det burde ikke være svært at finde det væddemål, du leder efter. Foruden traditionelle sportsgrene har du hos Betsafe også adgang til væddemål i forbindelse med diverse begivenheder som fx folketingsvalget eller det amerikanske præsidentvalg.

Hos Betsafe finder du desuden et stort udvalg af specialspil. På dette punkt er man rigtig langt fremme og helt sikkert en af de stærkeste på nettet.

Ind- og udbetalinger

Hos Betsafe har du mulighed for indbetaling via de mest typiske betalingsformer såsom kreditkort, herunder både VISA og Mastercard, bankoverførsel og diverse eWallets.

Præcis ligesom mange andre bookmakers skal du også hos Betsafe benytte den samme måde, som du har indbetalt penge på, til at udbetale gevinster. Ekspeditionstiden kan variere mellem 1-3 dage, alt afhængigt af din valgte betalingsmetode.

Livebetting

Har du hang til livebetting, er Betsafe svær at se bort fra. Betsafes omfattende livebettingplatform tilbyder nemlig et stort udvalg af forskellige sportsgrene med meget få begrænsninger. Systemet er nemt at bruge, lige at gå til og burde ikke volde dig mange problemer uanset tidligere erfaring med livebetting.

Du finder størstedelen af Betsafes livebets i fodboldsektionen, men er du mere til håndbold eller NHL, skal du ikke fortvivle – her findes der også en række gode muligheder. Hos Betsafe har du ligeledes adgang til diverse specialspil som en del af deres udbud af livebets. .

Indsatspolitik

Betsafe har mulighed for både at udstede generelle og personlige limits rettet mod brugere eller begivenheder. De kan eksempelvis sætte et loft for den maksimale indsats på en specifik kamp, hvorefter indsatser, som overskrider denne grænse, skal godkendes af Betsafe, førend væddemålet accepteres.

Kundesupport

I en branche som denne er hurtig og kompetent support afgørende for hele kundeoplevelsen. Der er dog ingenting at frygte hos Betsafe, såfremt der opstår problemer eller spørgsmål. Du har naturligvis adgang til support via telefon og mail, men på særligt et punkt er Betsafe langt foran sine konkurrenter: nemlig livechat.

Du har nemlig mulighed for at direkte kontakt til en Betsafe-medarbejder døgnet rundt. Fra kl 8:00 om morgenen til midnat er det muligt at få support på dansk via chatten. Uden for dette tidsrum foregår supporten altså på engelsk.

Supporten hos Betsafe er fantastisk, og det er tydeligt at se, at der ikke er overladt meget til tilfældighederne, hvilket naturligvis trækker op i den samlede anmeldelse.

Samlet vurdering

Samlet set er Betsafe et godt alternativ til de største spillere på markedet som fx Bet365 eller Tipico, især hvis livebetting er en stor del af din spilleportefølje. Ligeledes formår Betsafe at levere en fantastisk support, som mange andre bookmakers bestemt kunne tage ved lære af.

Til sidst får du et forholdsvist stort udvalg af kampe, som dog ikke helt kan følge med de allerstørste udbydere endnu. Alt i alt er Betsafe en oplagt mulighed for dig, som leder efter andre bookmakers end de mest gængse.