Danske Spil

Spiludbud

Hos Danske Spil finder du et forholdsvist stort udbud af kampe og sportslige begivenheder, som du kan oddse på. På deres hjemmeside kan du finde alt fra europæisk fodbold, som fx Champions League, til betting på eSport. Det er særligt i de senere år, at Danske Spil har udvidet deres sortiment, hvilket kommer dig som oddser til gode.

En af fordelene ved Danske Spil er desuden, at de som de eneste har licens til lovligt at udbyde spil på hestevæddeløb igennem Dantoto. Er du ekspert inden for denne sportsgren, er Danske Spil din eneste lovlige bookmaker.

Ind- og udbetalinger

Danske Spil tilbyder de mest normale former for indbetaling, hvilket blandt andet inkluderer:

  • VISA/VISA DANKORT

  • Mastercard

  • Bankoverførsel

  • eDankort

  • Diners Club

Vær opmærksom på, at når du opretter en konto hos Danske Spil, skal du tilknytte en bankkonto til din bruger. Herefter indbetaler du penge til din spilkonto, som du kan bruge til at spille for. Du skal ydermere huske, at der på visse betalingsformer kan være et gebyr i forbindelse med indbetaling. Til sidst er det værd at bide mærke i, at Danske Spil ikke tilbyder indbetaling eller udbetaling via eWallets.

Livebetting

På denne front har Danske Spil lært af de bedste bookmakers på markedet. Deres platform gør det muligt at kombinere livevæddemål med pre-match væddemål. Størstedelen af Danske Spils udbud af livespil centrerer sig om TV transmitterede kampe, herunder særligt de største ligaer i fx fodbold.

Du kan ydermere være heldig, at Danske Spil fra tid til anden streamer den kamp, som du har spillet på, hvilket selvfølgelig er et stort plus.

Indsatspolitik 

Danske Spil har faste grænser for, hvor meget deres kunder må spille for. Grænserne lyder på henholdsvis max 10.000 kr. pr. dag og max 1000 kr. pr. væddemål/kupon. Dette gælder både online og hos de mange forhandlere rundt omkring i landet.

Der er også et loft for, hvor meget du kan indbetale på din konto. Som kunde kan du maksimalt overføre 20.000 kr. pr. dag og 300.000 kr. om året.

Kundesupport

Danske Spils kundeservice er ikke den mest attraktive på markedet for bookmakers. Som så mange andre offentlige virksomheder er der hos Danske Spil således også plads til forbedringer, når det kommer til support og kundepleje. Du har mulighed for at få kontakt til Danske Spil gennem enten mail eller telefon.

Danske Spil forsøger at besvare henvendelser inden for to arbejdsdage, så i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at væbne sig med tålmodighed. Telefonen er åben fra kl. 9 om morgenen til midnat. Du har til sidst også mulighed for support via Danske Spils Facebook-side.

Samlet vurdering

Danske Spil, som tidligere har haft monopol på spil i Danmark, er i dag blevet en gedigen spiller på markedet for bookmakers. Selvom der nogle steder er plads til forbedring, er det svært helt at udelukke Danske Spil fra sin spilleportefølje.

En god platform for livebetting kombineret med et pænt udbud trækker op, mens manglende muligheder for ind- og udbetaling via eWallets trækker ned.