NordicBet

Spiludbud

NordicBet lokker med et fantastisk stort udbud af spil, som omfatter alt fra fodbold til speedway. Særligt inden for fodbold er NordicBet en af de bedste bookmakere, der findes. I de svenske, norske og danske ligaer finder du en overraskende dybde, hvilket er ideelt, hvis du er god til at opsnuse odds i de lave rækker. Også inden for ishockey formår man at levere en fin bredde og dybde.

Foruden anerkendte sportsgrene kan du også spille på begivenheder inden for eSport, musik og politik/finans.

Ind- og udbetalinger

Ved NordicBet har du et væld af muligheder for både ind- og udbetaling. Du kan, som hos de fleste andre bookmakere, benytte almindelige kreditkort som VISA og Mastercard til både at indbetale og udbetale. Du kan derudover også overføre penge til din NordicBet-konto via en almindelig bankoverførsel.

Som noget ekstra kan du også vælge at køre dine transaktioner via eWallets som Skrill eller Neteller. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger eWalllets til indbetalingen, så vil du skulle udbetale et beløb til din eWallet, der svarer til indbetaling, før du igen kan udbetale til fx din bank.

Det er desuden vigtigt at pointere, at der ved brug af VISA kort til indbetaling pålægges et gebyr på 2,5 %

Livebetting

Overordnet set formår NordicBet at levere både et fint udbud af livespil og en relativ fin dybde. Du finder således et bredt udvalg af spillemuligheder på især de største kampe og ligaer, men selv ved mindre populære sportsgrene er udbuddet stadig ganske acceptabelt.

På trods af et fint udbud og en god platform for livebetting, er der dog stadig plads til forbedringer. Vi ønsker herfra bl.a. et lidt bredere udvalg og flere specialspil.

Indsatspolitik

Forsøger du at undgå personlige limits, er NordicBet bestemt et forsøg værd. Generelt set er det meget få kunder, som pålægges individuelle limits på deres spil, men enkelte tilfælde er dog set. Der kan dog forekomme grænser på nettogevinster på udvalgte spil eller sportsgrene, hvilket kan være et stort irritationsmoment, som man bør tage højde for.

Kundesupport

NordicBet henvender sig primært til det skandinaviske marked, hvorfor et minimumskrav må være dansksproget support. NordicBet leverer dog meget mere end danske medarbejdere. Du har nemlig adgang til dansk kvalitetssupport enten via mail, telefon eller chat.

På mail kan du få fat i en dansk supportmedarbejder fra 8:00 til 4:00 om natten syv dage om ugen, hvilket er eksemplarisk.

Livechatten er tilgængelig fra 8:00 til 22:00 og foregår på dansk, hvis det ønskes.

Det eneste negativ ved BetNordics support er, at support over telefonen ikke er gratis, da det er et udenlandsk nummer. Telefonen er åben fra 8:00 til 22:00 i hverdagene.

Samlet vurdering

NordicBet er nordisk, når det er allerbedst. Man leverer et kvalitetsprodukt, som inkluderer et stort udbud, gode muligheder for livebetting og en super kundeservice med undtagelse af telefonisk support.

Der er dog punkter, som trækker den samlede anmeldelse i den forkerte retning. Her kan blandt andet nævnes gebyret på VISA indbetalinger, som for mange tippere kan være et ømt punkt.