SportingBet

Spiludbud

Sportingbet har en ganske fin dækning af en række forskellige sportsgrene. Uanset om du er skarp inden for golf, fodbold, cykling eller tennis, burde der bestemt være et udvalg, som er nok til at dække dine behov. Både dybden og bredden er rigtig fin, men det er særligt i de større fodboldligaer, at Sportingbet virkelig kan tilbyde et attraktivt udbud af kampe.

Udbuddet af spil er dog langt fra dårligt selv for de mindre populære sportsgrene. Med hensyn til spil på fx golf vil du generelt opleve en rigtig fin dækning af diverse turnering - store som små.

Ind- og udbetalinger

Det er nemt at lave ind- og udbetalinger på Sportingbet, da de accepterer langt de fleste almindelige og anerkendte betalingsmetoder. Normale betalingskort såsom VISA og Mastercard er naturligvis muligt at benytte, ligesom bankoverførsel og eWire også er en mulighed. Slutteligt har du også adgang til de mest udbredte eWallet som fx Neteller eller Skrill.

Som så mange andre bookmakere gælder det også for Sportingbet, at udbetalinger skal ske via samme metode, som indbetalingen. Har du fx indbetalt 5.000 kr. med dit VISA-kort, skal du udbetale 5.000 kr. til samme kort, før du kan udbetale et eventuelt resterende beløb til fx din Neteller konto. Alle ind- og udbetalinger er desuden gebyrfrie.

Livebetting

På denne front kandiderer Sportingbet i høj grad til en topplacering blandt bookmakerne. Særligt grundet deres i forvejen store spiludbud er det muligt for folkene bag Sportingbet at tilbyde et stort udvalg af diverse livespil. Antallet af livespil er som udgangspunkt længst fremme, når det kommer til fodbold, men de andre sportsgrene er ved at komme efter det.

Indsatspolitik

Limits kan blive pålagt spillere, som over en længerevarende periode hiver større gevinster hjem. Begrænsningerne kan både være udelukkelse fra bestemte sportsgrene eller et loft for indsatsens/gevinstens størrelse.

Eftersom personlige limits praktiseres af stort set alle bookmakere, har vi valgt ikke at lade dette påvirke vores bedømmelse i al for negativ en retning.

Kundesupport

Sportingbets kundeservice fortjener stor ros, da de gør det nemt for danske kunder at få hjælp og få besvaret deres spørgsmål. Den danske supportafdeling kan kontaktes gennem mail, på telefon og via chat.

Alle metoderne er naturligvis gratis for dig at bruge. Er din henvendelse en hastesag, anbefaler vi telefon eller chat, da mails ofte er en smule længere om at blive besvaret.

Samlet vurdering

Sportingbet er kort sagt et meget fint alternativ til de største spillere på markedet. Man gør mange ting rigtigt, hvor især den glimrende kundesupport og de gode muligheder for livebetting fremstår som de største plusser. Udbuddet kan overordnet set sagtens konkurrere med selv de allerbedste, og Sportingbet er som sådan ikke hverken bedre eller værre ift. at udstede personlige limits.

Vores vurdering er derfor, at Sportingbet er et fint supplement til større bookmakere, og at du uden besvær kan tilføje dem til din faste spilleportefølje, især hvis du er en erfaren livespiller, som samtidig vægter ordentlig support hos din bookmaker højt.