Unibet

Spiludbud

Unibet er af mange kendt for deres ikoniske reklamer på TV og nettet, hvor eksperter kommer med vigtig viden og nyttig information i optakten til større fodboldkampe. Det er Unibets store udvalg af spil på diverse fodboldkampe, som er det største incitament til at registrere sig på deres hjemmeside.

Unibet bliver af mange anset som markedsleder, når det kommer til en både bred og dyb dækning af fodbold. Et hav af ligaer og lande er repræsenteret. Dette omfatter naturligvis de ekstremt populære La Liga og Serie A, men Unibet tilbyder også spil i noget så fjerntliggende som den japanske J-League og Sydkoreas K-League.

Udover traditionelle sportsgrene finder du ligeledes et relativt stort udvalg af væddemål omhandlende politik, som inkluderer spil på USA's næste præsident og udfaldet af det svenske valg.

Ind- og udbetalinger

Ind- og udbetalinger foregår som hovedregel smertefrit hos Unibet. Der findes et bredt udvalg af betalingsmuligheder, som inkluderer alt fra kreditkort til bankoverførsel.

Der bliver ikke (gældende for både ind- og udbetaling) opkrævet gebyrer fra Unibets side i forbindelse med transaktioner til eller fra din bankkonto. Husk dog, at valutakurser kan påvirke det beløb, du enten ud- eller indbetaler, da beløb behandles i engelske pund.

Livebetting

På livebetting-siden er Unibet rigtig langt fremme sammenlignet med andre bookmakers. Særligt udbuddet af livespil på fodbold imponerer, men andre sportsgrene er bestemt ikke nedprioriterede, hvorfor du også sagtens kan finde et fint udvalg af livespil på tennis og håndbold. I langt de fleste tilfælde vil udvalgte specialspil, herunder 1X2, være standard ift. livespil.

Unibet har i stigende grad licens til at streame kampe via deres website, hvorfor du ofte vil have mulighed for at følge med i den kamp, du spiller på. For at kunne få adgang til streamen kræver det dog, at du har penge på kontoen eller har spillet inden for det sidste døgn.

Indsatspolitik

Unibet er generelt set relativt liberalt, når det kommer til at begrænse dine spilmuligheder. Dette er dog ikke ensbetydende med, at der ikke kan blive udstedt personlige limits. Der er dog mulighed for at sende dit spil til godkendelse, såfremt du overskrider din personlige grænse.

Kundesupport

Unibet har en dansk kundeservice i topklasse. Du kan både henvende dig via mail, telefon eller livechat. Telefonerne er åbne fra kl. 8:00 til midnat. Det samme er gældende for chat og mail på dansk. Du kan dog benytte både chat og mail døgnet rundt, såfremt du er indstillet på, at samtalen foregår på engelsk

Samlet vurdering

Unibet emmer af kvalitet, og de er bestemt i vores top 3 over de bedste bookmakers på markedet. Deres fabelagtige spiludbud er ekstremt svært at matche. Dette store udbud er i sig selv nok til at retfærdiggøre en anbefaling, men bredde og dybde er ikke det eneste, du får med Unibet.

Suveræn livebetting og gedigne muligheder for support trækker gevaldigt op i det samlede regnskab. Unibets platform leverer hele pakken, så er du på udkig efter en ny bookmaker, bør du bestemt tage Unibet op til overvejelse.